onur23 Moderatör
Mesaj Sayısı : 44 Tecrübe Puanı : 144 Kayıt tarihi : 14/04/11 Şehir : İstanbul/BayrampaŞa
| Konu: Arda Turan:"Ronaldo dünyanın en iyisi, Messi ise.. C.tesi Nis. 23, 2011 4:32 am | |
| Güntekin Onay'ın Kral Kupası finalinde uzatmaların bitimine iki dakika kala Ronaldo'nun attığı deparı sorması üzerine Arda, "Bu iş tamamen konsantrasyon meselesi. Böyle maçlarda bunlar normal. Biz de derbi maçlarında ya da milli maçlarda çok daha fazla konsantre olabiliyoruz." dedi.
Messi ve Ronaldo'dan hangisinin daha iyi olduğu sorusuna ise, Ronaldo bana göre dünyanın en iyi oyuncusu. Messi ise bu dünyadan değil." yanıtını vererek Messi'yi daha çok beğendiğini belirtti.
Türkiye'de Alex Türkiye'de en beğendiği yerli futbolcunun Selçuk İnan olduğunu belirten Arda, yabancı futbolcu için ise geçen sene en iyi yerli olarak kendisini işaret eden Alex de Souza'nın ismini söyledi. "Alex, yavaş gibi gözüküyor aslında çok hızlı. Çabuk düşünüyor ve yapmak istediklerini anında yapıyor. Bence Türkiye'de şu anda ondan iyi yabancı oyuncu yok." ifadelerini kullandı.
"En çok Semihle oynamak isterim" Türkiye'de en çok birlikte oynamak istediği futbolculardan ise Semih Şentürk'ü söyleyen yıldız futbolcu, "Semih ile gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Ver kaç paslarını çok iyi yapıyor. İyi top saklayıp, iyi pas veriyor. Gerçekten onunla aynı takımda olsak çok iyi anlaşırdık. dedi.
"Teklif gelirse giderim" Futbol camiasının ise merakla beklediği sorunun cevabını veren Arda şunları şöyledi: “Hem kulübün hem de benim menfaatlerime uyması lazım. Atletico Madrid’in teklifini kulübüm kabul ederse ben de kabul ederim.” cevabını verdi | |
|