Cahil Forum Bilgi Paylaşım Platformu
Cahil Foruma Hoşgeldin Dostum

Hertürlü Yararlı Bilgileri Burda Bulabilirsin

Paylaşım Yapmak İçin Kayıt ol Yada Giriş Yap Smile

Peker Açıkalın'ı komaya sokan olay 1282
Cahil Foruma Hoşgeldin Dostum

Hertürlü Yararlı Bilgileri Burda Bulabilirsin

Paylaşım Yapmak İçin Kayıt ol Yada Giriş Yap Smile

Peker Açıkalın'ı komaya sokan olay 1282
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cahil Forum'a Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Peker Açıkalın'ı komaya sokan olay

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Peker Açıkalın'ı komaya sokan olay Empty
MesajKonu: Peker Açıkalın'ı komaya sokan olay   Peker Açıkalın'ı komaya sokan olay EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 2:12 am

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, hastanede yoğun bakımda olan sanatçı Peker Açıkalın ile bir trafik polisi arasında yaşanan olaya ilişkin olarak, ''Fiziki bir şey yok ama bir ağız dalaşı zannediyorum'' dedi.
Hüseyin Çapkın, ****** Havalimanı'nda bir gazetecinin 'Şu anda hastanede tedavi altında bulunan Peker Açıkalın'ın bir trafik polisi ile tartışma yaşadığı iddia ediliyor. Bu olayın içeriği nedir'' sorusu üzerine şunları söyledi:
''Herhangi bir fiziki müdahale olmadığı anlaşılıyor tabii. Başka birinin arabasının çekiliş anında gelip müdahale ettiği söyleniyor ama konuyu araştırıyoruz nedir ne değildir diye... Fiziki bir müdahale yokmuş ama öbür tarafı nedir ne değildir diye araştırıyoruz.''
''Olaya karışan polis memuru hakkında herhangi bir soruşturma açıldı mı?'' diye de sorulan Çapkın, ''Bakacağız tabii... Olay nedir, ne değildir, hatası varsa tabii ne gerekirse yapılacak'' diye yanıtladı.
Olayın yeni olduğunu ifade eden Çapkın, ''Başka birinin aracının çekilmesi sırasında 'Çekmeseniz aracı' demiş, fiziki bir şey yok ama bir ağız dalaşı zannediyorum'' diye konuştu.

Peker Açıkalın'ı komaya sokan olay
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kaya Peker: Kendime Güveniyorum