Misafir Misafir
| Konu: Samsung Galaxy S II Galeri Cuma Nis. 15, 2011 11:40 pm | |
| Samsung Galaxy S'in halefi olan Galaxy S2 Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle geliyor. 1 GHz'lik çift çekirdekli işlemciye sahip telefon 4.3 inç boyutunda Super AMOLED ekran bulunduruyor. Ayrıca 8 MP'lik bir kamera da bulundura Galaxy S2 1080p video çekebilmekte.
Hızla yayılarak dünyanın en önde gelen mobil işletim sistemlerinden biri olan Android 2.3 Gingerbread’le çalışan Galaxy S II, Samsung’un yeni içeriklerine erişim olanağı sunuyor. 8,49 mm inceliği ile çok zarif bir tasarım sunan Galaxy S II, kusursuz bir görüntü deneyimi ve çok güçlü bir performans vaat ediyor.
Teknik Özellikler: Boyut : 125.3 x 66.1 x 8.5 mm Ağırlık : 116 gr Renk Seçenekleri : Siyah Akıllı Telefon : Evet İşletim Sistemi : Google Android 2.3 Gingerbread İşlemci modeli : ARM Cortex-A9 İşlemci Hızı : 1 GHz Bellek miktarı : 1 GB RAM Java : Var Pil Kapasitesi : Li-Ion 1650 mAh Dahili Hafıza : 16/32GB hafıza Harici Kart Desteği : 32GB'a kadar MicroSD Müzik Oynatıcı : Var Müzik Oynatıcı Formatları : MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC Video Oynatıcı : Var Video Formatları : MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 Radyo : Var YouTube oynatıcı : Var Kamera Çözünürlüğü : 8 MP, 3264 x 2448 piksel Flaş : LED flaş Kamera Özellikleri : Otofokus, geo-tagging, yüz ve gülücük tanıma, görüntü sabitleyici Video kayıt : Var Video Kayıt Çözünürlüğü : 1080p@30fps Ön Kamera : 2 MP Video Çağrı : Yok Internet Tarayıcı : Dahili Tarayıcı Adobe Flash Desteği : Var Tarayıcı Desteği : HTML Entegre online hizmetler : Youtube, Google Search, Maps, Gtalk, Picasa Ekran Teknolojisi : Super AMOLED Plus Ekran Çözünürlüğü : 480 x 800 piksel Ekranın fiziksel büyüklüğü : 4.3 inç Ekran Renk Derinliği : 16 milyon Dokunmatik Ekran : Kapasitif Çoklu dokunma desteği ( Multi-Touch) : Var Yakınlık sensörü : Var Işık sensörü : Var Diğer Ekran Özellikleri : Gorilla Glass ekran, TouchWiz v4.0 arabirim, Jiroskop GPRS : Var EDGE : Var 3G : HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps Bluetooth : 3.0 + HS Kızılötesi : Yok Kablosuz Ağ : Wi-Fi 802.11 b/g/n USB : Mikro USB, v2.0 Uyarı tipleri : Titreşim, MP3 zil sesi Hoparlör : Var Kulaklık Çıkışı : 3.5mm kulaklık çıkışı GPS : GPS, A-GPS Navigasyon : Google Maps
|
|