Cahil Forum Bilgi Paylaşım Platformu
Cahil Foruma Hoşgeldin Dostum

Hertürlü Yararlı Bilgileri Burda Bulabilirsin

Paylaşım Yapmak İçin Kayıt ol Yada Giriş Yap Smile

Sunucu İşlemcileri 1282
Cahil Foruma Hoşgeldin Dostum

Hertürlü Yararlı Bilgileri Burda Bulabilirsin

Paylaşım Yapmak İçin Kayıt ol Yada Giriş Yap Smile

Sunucu İşlemcileri 1282
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cahil Forum'a Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sunucu İşlemcileri

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Sunucu İşlemcileri Empty
MesajKonu: Sunucu İşlemcileri   Sunucu İşlemcileri EmptyCuma Nis. 15, 2011 1:54 am

Altı Çekirdekli AMD Opteron ™ İşlemci
performans, enerji verimliliği ve düşük sahip olma maliyeti bir denge
Altı Çekirdekli AMD Opteron ™ işlemcisi tabanlı sunucular her fiyat noktasında üstün değer ve enerji verimliliği ile gerçek dünya iş yüklerinin işlemek için performans verimliliği sunuyor. ham performans odaklı rekabetçi ürünlerin aksine, AMD teknolojisi tabanlı sunucuları alt satıra sağ alabilir toplam maliyet avantajı ile işinizi en üst satırı taleplerini desteklemek için bir platform sunuyor.
Özellikler ve Yararları
Daha çok yönlülük: Altı-çekirdek performansı yer kaplayan bir dört çekirdekli enerji ölçekli tasarruf iken yardım daha yüksek ve daha fazla sağlar çalıştırmak sizi.
Daha fazla çekirdeğin: Altı Çekirdekli AMD Opteron ™ işlemci veritabanı gibi sanallaştırma, ortamlar performansı için geliştirilmiş sağlayan yonga, her biri üzerinde işlem birimine sahip altı güçlü ve web sunumu
Iş yükü optimizasyonu: ve verimlilik üstün hızı ile Donanım yenilikler gibi AMD Sanallaştırma ™ (AMD iş yüklerini mücadele gerektiren teknoloji-V ™).
Sanallaştırma: Geliştirilmiş AMD-V konsolidasyon destekli sanallaştırma için donanım sağlar, süreklilik barındırılan istemci bilgisayar ortamları / iş ve felaket kurtarma.
Toplam maliyet avantajı: Üstün değer noktada her fiyat dolar yardım bilgisayar sunucusu her iş başarmak daha fazla.
enerji tasarrufu: teknoloji önceki gibi aynı elektrik ve termal zarf içinde olan daha iyi bir performans nesil, Altı Çekirdekli AMD Opteron Cap, AMD Power teknolojisi de dahil olmak üzere AMD Smart Fetch yönetiminin güç paketi P işlemciler teslim olağanüstü enerji verimliliği ile AMD-, ve AMD CoolCore ™ teknolojisi.
Dört Çekirdekli AMD Opteron ™ İşlemci
Sunan Endüstri Lideri Performans-Per-Watt ve Üstün Sanallaştırma yetenekleri
Performans ve enerji dayalı bir dizi çözüm Direct Quad-Core AMD Opteron ™ işlemciler Mimarlık tutarlı bir ayak izi ve termal zarf içinde olağanüstü performans, watt başına teslim bağlayın ihtiyacı var. , 2P için 4P ve 8P sunucuları mevcuttur.
Özellikler ve Yararları
Üstün Performans: Quad-Core AMD Opteron işlemciler ve üstün işlem gücü sağlamak için maliyeti muhafaza-başına watt ise tepki geliştirmek BT performansını artırabilirsiniz. Onlar çıktı sürdürmek yapısı ve entegre bellek denetleyici tasarlanmış önbelleğini dizayn için optimum çok geliştirilmiş bir performans uygulaması dişli-.
Yatırım Koruması: Quad-Core AMD Opteron işlemciler, yönetim bilişim basitleştirmek ve yatırım BT veri merkezi altyapısını korumak için yaptığınız değişiklikleri en aza indirmek şekilde tasarlanmıştır ve yazılım.
Gelişmiş Güç Verimliliği: kuşak önceki gibi aynı elektrik ve termal zarfa ile gelişmiş performans, Quad-Core AMD Opteron işlemciler, Güç Cap teknoloji AMD Smart Fetch teknoloji de dahil olmak üzere yönetim özellikleri gücün olağanüstü enerji verimliliği ile AMD-P paketi teslim ve AMD CoolCore ™ teknolojisi.
: Sanallaştırma Optimal için konsolidasyon geliştirilmiş AMD Sanallaştırma ™ teknolojisi (AMD-sanallaştırma sunan donanım destekli) V, süreklilik barındırılan istemci bilgisayar ortamları ve felaket kurtarma / iş.

Sunucu İşlemcileri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» AMD Tümleşik İşlemcileri