Cahil Forum Bilgi Paylaşım Platformu
Cahil Foruma Hoşgeldin Dostum

Hertürlü Yararlı Bilgileri Burda Bulabilirsin

Paylaşım Yapmak İçin Kayıt ol Yada Giriş Yap Smile

AMD Athlon ™ II İşlemciler 1282
Cahil Foruma Hoşgeldin Dostum

Hertürlü Yararlı Bilgileri Burda Bulabilirsin

Paylaşım Yapmak İçin Kayıt ol Yada Giriş Yap Smile

AMD Athlon ™ II İşlemciler 1282
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cahil Forum'a Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

AMD Athlon ™ II İşlemciler

YazarMesaj
Misafir
Misafir

AMD Athlon ™ II İşlemciler Empty
MesajKonu: AMD Athlon ™ II İşlemciler   AMD Athlon ™ II İşlemciler EmptyCuma Nis. 15, 2011 1:41 am

harika bir fiyata inanılmaz çok çekirdekli performansı ile daha az zamanda daha fazlasını yapın
daha kısa sürede istediğiniz ve AMD Athlon ™ II işlemci tabanlı masaüstü sistemlerinin çok çekirdekli performans ve enerji verimliliği ile dijital yaşam geliştirmek şeylerden daha fazlasını yapın. Üstün ATI Radeon ™ HD grafik teknolojisi ile birlikte, AMD Athlon ™ II işlemci tabanlı sistemlerinin yeni nesil enerji verimliliği ile canlı bir görsel deneyim, üstün çok, görev ve olağanüstü dijital medya performans sunar.
Olağanüstü Performans

az zamanda daha fazlasını yapın ve gerçek çok çekirdekli performans yararlanmak ve çoklu görev yeteneği gerçek
® 7 işletim sistemi Microsoft ® Windows faydalar sağlamak için optimize edilmiş bir PC deneyimi yaşayın
Dönüştürmek müzik, HD video ve diğer medya hızlı 2,4
dosyalarını yönetme tüm ev medya ve paylaşımı oluşturmak, çalıştırmak için gereken yazılım ve medya tadını çıkarın 2,4
üstün performans ve keyfi güçlük için yeni nesil işlemci teknolojisi ile PC deneyimi ücretsiz, verimli bilgisayar alın
yeni nesil işlemci teknolojisi ile üstün uygulama performansının tadını çıkarabilirsiniz
Dönüştürmek müzik ve HD video hızlı 2,4
inanılmaz bir deneyim için bugünün en popüler uygulamaların pek çok üstün performans elde edin
Yeni nesil AMD Direct keyfini duyarlı PC Bağlantı Mimarisi
Star Microsoft ® Windows ® Microsoft'un en son OS7 faydalarını sunmak için optimize 7 desteği,
Windows ® 7, hızlı ve duyarlı PC sağlayarak, AMD Athlon ™ II işlemciler için optimize edilmiştir
Deneyimi Windows ® 7 Home Premium işletim sistemi ile basit ve ilgi çekici günlük bilgisayar deneyimini
Windows ® 7 AMD PowerNow gibi güç yönetimi özellikleri, en iyi şekilde yapmak için ayarlanmıştır! ™ 3.0 AMD Athlon ™ II işlemcileri yerleşiktir Teknolojisi,
ek özellikler isteyen tüketiciler için, Microsoft ® Windows ® 7 Professional işletim sistemi önerir
Kalmak ve arkadaşlarınız, aileniz ile bağlantılı hatta online dijital medya
Göz Internet, gönderdiğiniz e-posta, programlar çalıştırmak, film izlemek ve oyun çok oyunculu oyunlar 2,5

AMD Fusion Media Explorer paylaşmak gibi yaşam için medya getirmek ve keşfetmek aziz anıları olsun
Skype ve Talk arkadaşlar telefon ve aile üzerinden Internet 2,5
Sohbet online ve paylaşmak arkadaşlarınızla Facebook ağ siteleri gibi sosyal üzerinde 2,5
, Akıllı telefonlar için dizüstü Transfer medya hızlı ve taşınabilir medya oynatıcıları 2,4
tüm medya dosyalarını yönetme ve oluşturma, paylaşma ve medya zevk ve iletişime gadget'larınızın gereken yazılımı çalıştırmak. Canlı TV veya kayıt ve sabit diskinize 2,3,4 film, TV ve müzik çalmak
müzik dinleyin ya da fotoğrafları izlemek canlı ve kaydedilmiş TV, DVD, ve daha fazlası 3,4
Akarsu müzik ve HD video 1,2
müzik oluşturma ve oyuncular diğer taşınabilir medya ve iPod dönüştürmek HD video dosyalarını oynatma 2,4
Bak, yaratmanın ve paylaşmanın çevrimiçi fotoğraf, müzik ve videoları 4
Ve TV programları için sabit diskinizde filmler Tutanak müziği, 3,4
Görünüm, düzenleme ve baskı dijital fotoğrafları ve görüntüleri 2
Verim

Eğer, serin, yeşil ve sessiz bir bilgisayar deneyimi hakkında iyi hissedeceğim enerji verimliliği yararlanın
, Enerji tasarrufu, bütçenizin en iyi şekilde yararlanmak ve PC'nizin çevresel etkilerini azaltmak için ısı ve gürültü azaltmaya yardımcı
Eğer yeni nesil AMD masaüstü enerji yönetimi teknolojileri kullanılarak yok İhtiyacınız talep ve güç tasarruf keyfini performans
işlemciler II ™ al gelişmeler üzerine önceki nesil AMD Athlon:% görevler, 40 temel yaparak 50 kadar tüketim gücü yırtmaç senin tarafından% zaman zaman ve% 50, yük çalışan ağır boşta 6
Energy Star ile Konserve ® düşük çekirdek gerilimi ve gelişmiş önbelleğe güç yönetimi gibi 5.0 uyumlu, boşta güç iyileştirmeler
Üstün bir masaüstü deneyimi. Eğer, serin, yeşil ve sessiz bir bilgisayar deneyimi hakkında iyi hissedeceğim enerji verimliliği ile bütçenizi en iyi şekilde yararlanın
Zevk, sessiz, serin ve yeşil PC deneyimi
size üstün kullanıyorsanız bilerek güvenle keyfini çıkarın PC, düşük güç kullanımı ve çevresel etkileri azaltmaya yardımcı enerji açısından verimli teknolojiler
ısı ve gürültüyü azaltmak Yardım
AMD PowerNow ile sistemin ömrünü uzatmak Yardım! Güç tüketimi yönetir ve yardımcı olur maksimize performans ™ 3.0 teknolojisi,
enerji verimliliği faydalanın
Zevk PC ve yeni nesil AMD enerji yönetimi teknolojileri ile enerji verimli olmak
AMD PowerNow! ™ 3.0 teknolojisi devletler performans yönetimi ve ek güç üstün tasarım verimli 45nm çok çekirdekli gelişmeler, otomatik olarak, neredeyse hiç fark performans etkisi yönetim gücünü etkinleştirebilirsiniz dramatik
Cool'n'Quiet ™ teknolojisi - Optimize edilmiş performans durumlarını yönetim gücünün üstten korumaya yardımcı enerji gecikme ise en aza indirir. Işlemci yaşayabilirsiniz kullanıcı PC üstün bir performans sunmak için maksimize verimli yanıt kullanıcı istekleri
AMD CoolCore ™ Teknolojisi otomatik olarak işlemci parçaların kapalı azaltır işlemci enerji tüketimi dönüm veya dinamik olarak aktive
AMD Smart Fetch Teknoloji veri almak etkinleştirmek için kalmazsınız etkin çekirdek devlet veri önce durdurulması bir girerek paylaşmak için çekirdek işlemci sağlar
Dual Dynamic Power Management ™ - tüketim gücü azalma, sistem sağlarken performansını talep bellek sağlayarak yardımcı olur geliştirmek platform verimliliği
Çok Nokta Termal Kontrol deneyim PC serin ve sessiz ısı yardımcı olur ve hızını azaltmak bir etkinleştirirken sıcaklık aşıyor önceden tanımlanmış sınırlar,
AMD Athlon ™ işlemciler, önceki nesil daha az güç kullanır ve çevre dostu, enerji tasarruflu performans keyfini inanılmaz enerji verimliliği tam olarak yararlanın. güven, düşük güç kullanımı yeşil teknolojiler üstün kullanıyorsanız ve yardım çevresel etkilerini azaltmak bilerek ile PC'nizi kullanın
içerik HD render 3D bilgisayar oyunları ya da en geç gibi oynamaya yükler daha az kullanın% 40'a varan enerji çalışmakta ağır 6
% 50 Slash gücü tüketimi zaman e-posta PC görevler gibi temel tarama yapıyor Internet veya kontrol 6
ışık işlemci yükü altında keyfini önemli ölçüde güç tasarrufu, hatta sırasında yüksek tanımlı çalışan uygulamaları
Bekleme sırasında tasarruf% 50 güç Kalk 6 yönetimi ile düşük çekirdek gerilimi ve gelişmiş önbelleğe güç
Energy Star al ® 5.0 uyumlu, düşük çekirdek gerilimi ve gelişmiş önbelleğe güç yönetimi ile boşta güç iyileştirmeler

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» AMD Athlon™ İşlemci
» İşlemciler
» AMD Phenom™ İşlemciler
» AMD Phenom™ II İşlemciler