Misafir Misafir
| Konu: Önce Fenerbahçe hep Fenerbahçe Perş. Nis. 14, 2011 3:46 am | |
| İtalyan kulüpleri başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ünlü takımının transfer listesinde bulunan Volkan Demirel, “Kimden teklif gelirse gelsin, öncelikli hedefim her zaman Fenerbahçe'de kalmaktır” dedi. Bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken, diğer yandan önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçeli yöneticilerin kafası, kendi oyuncularına gelen transfer teklifleri nedeniyle bir hayli karışık. Özellikle Gökhan Gönül ve Volkan Demirel’e İngiltere, İtalya ve İspanya’nın ünlü kulüplerinden teklifler gelmesi, Sarı-Lacivertliler’i düşündürüyor. ‘Evet, ciddi teklifler alıyorum’ Bu iki oyuncudan Gökhan Ğönül, gitme yanlısı bir tavır içine girerken, kaleci Volkan Demirel’den gelen açıklama, yüreklere su serpti. İtalyan kulüpleri başta olmak üzere birçok Avrupa ekibinin transfer listesinde bulunan milli file bekçisi, Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu açıkladı. Kendisine hangi kulüpten teklif gelirse gelsin, öncelikli hedefinin her zaman Fenerbahçe olduğunu dile getiren Volkan Demirel, “Evet, ciddi ve büyük kulüplerden teklif alıyorum, bu doğru. Ama Fenerbahçe de çok büyük bir kulüp. Her zaman söylediğim gibi Volkan Demirel’i Volkan Demirel yapan Fenerbahçe’dir. Bu nedenle ilk tercihim Fenerbahçe olacaktır. Bu, geçmişte de böyleydi, gelecekte de böyle olacak” diye konuştu. Avrupa’nın ünlü kulüplerinden teklif almanın her futbolcu için gurur kaynağı olacağını ifade eden milli file bekçisi, “Şüphesiz ben de bundan mutlu oluyorum. Ama dediğim gibi öncelik her zaman Fenerbahçe’de. Ayrıca şu anda transfer düşünecek halim yok. Çünkü benim gibi tüm arkadaşlarım için şu anda önemli olan tek şey, kalan 6 maçımızı kazanmak ve şampiyonluğa ulaşmak. İnanıyorum ki, bunu başaracak ve camiamızı mutlu edeceğiz” dedi. |
|